La Consellera d’Infraestructures convoca ara una reunió amb els batles per tractar el futur de la línia Xàtiva-Alcoi

VilaWeb
Redacció
29.10.2012 - 17:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La titular de la Conselleria d’Infraestructures de la Generalitat Valenciana, Isabel Bonig, ha convocat a una reunió els batles que formen part de la comissió creada l’1 d’octubre passat a Alcoi, i en què s’hi van integrar els d’Albaida, Atzeneta d’Albaida, Benissoda, Bufali, Carrícola, Fontanars dels Alforins, Montaverner, Ontinyent, el Palomar i Salem de la Vall d’Albaida, i els d’Agres, Alcoi, Alfafara, Almudaina, l’Alqueria d’Asnar, Benassau, Cocentaina, Gaianes, Gorga i Muro.

De la reunió en va eixir una comissió encarregada de sol·licitar reunions amb responsables del Ministeri i del govern per a rebre informació de primera i exposar totes les demandes de millora reclamades. La comissió la formen els batles d’Agres, Alcoi, Montaverner i Ontinyent.

Dos dies després de la concentració realitzada dissabte passat a València, la consellera d’Infraestructures ha cridat els representants dels municipis a reunir-se dijous 8 de novembre. De moment, els pressupostos de l’estat per a 2013 només han consignat 100.000 euros a la línia fèrria, l’única partida que el govern espanyol ha admés de les propostes de modificació presentades pel Consell.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any