Mas demana la majoria absoluta

  • El candidat de CiU a les eleccions creu que una majoria 'indestructible' de les forces sobiranistes farà 'imparable' el procés de transició nacional

VilaWeb
Redacció
20.10.2012 - 17:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president del govern i candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat als votants una majoria en les eleccions del 25 de novembre ‘equivalent’ a la que té el PP al govern espanyol, per a poder tirar endavant els projectes sobiranistes de Catalunya.

Mas ha destacat que solament d’aquesta manera Catalunya podrà tractar de tu a tu l’estat espanyol en el procés de transició nacional. Aquesta gran majoria de CiU, combinada amb una majoria sobiranista ‘indestructible’ al parlament, farà ‘imparable’ el camí cap al dret de decidir dels catalans.

En un acte amb quatre-cents batlles de CiU a Mataró (Maresme), Mas ha insistit en la necessitat d’aconseguir aquesta majoria social i ha assegurat: ‘Espanya només pot recuperar la implicació de Catalunya si, en comptes de tractar-nos amb amenaces, ens tracta amb respecte.’

‘Ja n’hi ha prou de fer por a la gent d’aquest país que vol tenir somnis’, ha afegit Mas. En aquest sentit, ha dit que el ‘paraigües’ de Catalunya contra el discurs de la por és Europa, d’on no se l’expulsarà malgrat les amenaces.

Per la seva banda, el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran, ha avisat que el poble català ‘es juga la dignitat’ en les eleccions i ha rebutjat que es faci servir la constitució espanyola per a frenar la sobirania catalana.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any