La Falange, Ciutadans, PxC i el PP es manifesten junts per la unitat d’Espanya

  • La concentració va sorgir d'una convocatòria via xarxa · Dels trenta autocars que han organitzat, n'hi ha de fora de Catalunya

VilaWeb
Redacció
12.10.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Centenars de persones s’apleguen a la plaça de Catalunya de Barcelona, en la concentració convocada per la plataforma ‘D’Espanya i catalans’ contra la independència. Durant el matí, els organitzadors han repartit clavells vermells i grocs a diferents punts de la ciutat i l’àrea metropolitana.

Amb aquesta convocatòria, els organitzadors volen aplegar ‘catalans no independentistes’ com a seva resposta a la històrica manifestació de l’Onze de Setembre d’enguany. La unitat d’Espanya i l’orgull de ser espanyol són les idees centrals d’una manifestació que no té cap partit al darrere, segons els promotors. El cas és, tanmateix, que té el suport de Ciutadans, de la Falange espanyola i de Plataforma per Catalunya. També hi ha prevista l’assistència membres del PP a Catalunya, segons que va dir la presidenta del partit, Alícia Sánchez Camacho.

El portaveu de la plataforma, Manuel Parra, diu que esperen una concentració pacífica i que els ultres no la converteixin en una exhibició de símbols feixistes, com acostuma a passar el 12 d’octubre a Montjuïc; que també esperen milers de manifestants, però que, si són pocs, no ho consideraran un fracàs. Sigui com sigui, dels trenta autocars que tenen organitzats, n’hi ha que han vingut de fora de Catalunya, si bé no han precisat quants.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any