#Espanyolisado: Els usuaris de Twitter responen a Wert amb humor

  • L'etiqueta recull frases fetes i refranys traduïts literalment al castellà

VilaWeb
Redacció
11.10.2012 - 11:53

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Envuelve que hace fuerte!’, exclama @jofrellombart. Des de primera hora del matí que els usuaris de Twitter fan anar l’etiqueta #espanyolisado, com a resposta a les declaracions del ministre d’Educació espanyol, José Ignacio Wert, sobre l’espanyolització dels alumnes catalans. Com és habitual en aquesta xarxa, la polèmica ha estat transformada i resposta amb sentit de l’humor, i desenes d’usuaris recullen en aquesta etiqueta frases fetes i refranys traduïts literalment al castellà, com en aquella cançó de la Trinca ‘Coses de l’idioma‘.

‘Es que de donde no hay no puede rajar’, diu @QuimMonzo. ‘Si es que hay para alquilar sillas!’, deixa anar @DoctorMoriarty.

L’@esmotiudecese escriu: ‘Paresía que tenia que llovert a botes y a barrales pero al final no ha habido para tanto. Los del tiempo han errado el tiro’. I la @mangelsgarcia avisa ‘No diremos blato hasta que no esté en el saco y bien ligado’. 

‘A mi también me sabe grave, pero he de dejar el jástac ‪#espanyolisado‬ para ir a ganarme un poco las algarrobas. A rever’, s’acomiada @Jaumaulet.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any