EUPV presentarà iniciatives a les Corts i al parlament espanyol per l’abandó de la línia Xàtiva-Alcoi

  • Ni els pressupostos de 2013 ni el Pla d'Infraestructures espanyols no hi inclouen cap inversió

VilaWeb
Redacció
02.10.2012 - 17:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El diputat d’EUPV a les Corts Lluís Torró ha denunciat ‘l’absència total’ de les inversions per a la línia ferroviària Xàtiva-Alcoi, en el Pla d’Infraestructures, Transport i Habitatge, i en els Pressupostos Generals espanyols. Per això, EUPV presentarà iniciatives tant en el Congrés espanyol com a les Corts.

‘No apareix cap esment ni partida i açò suposa un incompliment del pla de rodalia signat entre la Generalitat i el Govern espanyol, que pràcticament condemna la línia a l’oblit’, ha advertit Torró en un comunicat.

El parlamentari ha acusat al govern espanyol de ‘gastar-se una quantitat ingent de diners en infraestructures de dubtosa utilitat i amb l’aposta per l’alta velocitat, i són incapaces de realitzar unes inversions mínimes, de tot just 65 milions d’euros, en aquestes proximitats tan necessàries’.

Esquerra Unida ha anunciat que presentarà iniciatives tant a les Corts, com al Congrés espanyol, a través del diputat Ricardo Sixto, per a exigir l’execució de les millores d’aquesta línia.

Lluís Torró ha criticat que el PSOE i el PP ‘duen molts anys fent brindis al sol referent a aquesta qüestió, però a l’hora de la veritat, és a dir, quan toca posar diners, res de res’.

Des d’aquesta formació han fet públic també un comunicat en què valoren positivament l’encontre de vint batles de tres comarques en defensa de la línia Xàtiva-Alcoi, i lamenten l’absència ‘significativa’ del batle de Xàtiva.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any