Un thriller amb Viggo Mortensen per partida doble

  • Fem un repàs de les estrenes de cinema

VilaWeb
Redacció
07.09.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Uns quants drames i comèdies romàntics, un documental sobre filosofia protagonitzat per infants, un film de terror clàssic i l’últim treball de Viggo Mortensen són les propostes que s’estrenen aquest cap de setmana a la cartellera.

Tot seguit, una fitxa dels films que arriben aquest cap de setmana a la cartellera:

>’Todos tenemos un plan‘ (‘Everybody has a plan’). Direcció: Ana Piterbarg. Gènere: thriller, drama. Esbós: Un home amb moltes ganes de deixar Buenos Aires aprofita la mort del seu germà bessó per començar una nova vida, amb la identitat de l’altre, a la terra de la seva infantesa. I no el rep la tranquil·litat. Vídeo.

>’Step Up Revolution. Direcció: Scott Speer. Gènere: drama musical. Esbós: En aquest quart lliurament de ‘Step Up’ se segueixen els passos d’una colla d’artistes, ballarins i músics anomenada ‘La Peña’, dedicada a fer vibrar Miami amb les seves espectaculars ‘flashmobs’. Una ballarina amb gran talent, malgrat l’oposició del seu pare, s’hi acaba unint. Vídeo.

>’The Possession (El Origen del Mal). Direcció: Ole Bornedal. Gènere: terror. Esbós: Un incendi a casa seva obliga a hospitalitzar una dona gran. Una capsa que hi tenia acaba en mans de la petita Emily i el seu pare, que des d’aleshores comencen a viure fets estranys i anormals. Vídeo.

>’The Deep Blue Sea. Direcció: Terence Davies. Gènere: drama romàntic. Esbós: A la Londres dels anys 1950, la dona d’un jutge del Tribunal Suprem s’enamora d’un ex-pilot de la RAF, amb el risc d’escandalitzar la societat britànica de postguerra. Vídeo.

>’El río que era un hombre‘ (‘The River Used to Be a Man’). Direcció: Jan Zabeil. Gènere: drama. Esbós: Relat del viatge per riu d’un jove alemany a les profunditats de Botswana. El vell pescador de la zona que l’acompanya es mor un dia i el deixa perdut en un immens delta, on s’encara a la mort, la por i la pèrdua de control. Vídeo.

>’Eternamente comprometidos‘ (‘The Five-Year Engagement’). Direcció: Nicholas Stoller. Gènere: comèdia romàntica. Esbós: Demanar la mà a algú per casar-se no és tan fàcil com pot semblar. Amb to còmic, una parella no troba mai la data per a un eternament ajornat casament. Vídeo.

>’Sólo es el principio‘ (‘Ce n’est qu’un début’). Direcció: Pierre Barougier i Jean-Pierre Pozzi. Gènere: documental. Esbós: Documental sobre classes de filosofia per a infants. Promou la reflexió sobre la nostra capacitat ètica, social i humana, i sobre la importància d’una bona educació des de petits. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any