El PP i el PSC pressionen Mas perquè no vagi a la manifestació de l’Onze de Setembre

  • Herrera creu que si Mas va a la manifestació de la Diada serà per 'tapar les retallades'

VilaWeb
Redacció
21.08.2012 - 12:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Artur Mas encara no ha dit oficialment si anirà a la manifestació de l’Onze de Setembre convocada per l’Assemblea Nacional Catalana, però les declaracions del conseller Puig insinuant que podria anar-hi han desfermat una dura reacció del PP i del PSC. La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha dit al president de la Generalitat que havia de recuperar ‘el sentit del moment, el sentit comú i el sentit de la responsabilitat’ i que no anés a la manifestació de l’Onze de Setembre. I Pere Navarro ha fet broma dient que semblava que ‘el gran problema de Catalunya fos una manifestació’.

I és que, per Navarro, el debat independentista pot fer perdre una bona oportunitat d’unir forces i reivindicar millores essencials per a Catalunya durant la Diada. ‘Volem més autogovern i també un finançament millor’, tot reiterant que el PSC era un partit catalanista i federalista, però no independentista.

Herrera creu que si Mas va a la manifestació de la Diada serà per ‘tapar les retallades’

El líder d’Iniciativa per Catalunya-Verds, Joan Herrera, ha dit que si finalment el president de la Generalitat, Artur Mas, va a la manifestació de l’Onze de Setembre estarà entrant ‘en una clara contradicció’. Creu que seria una estratègia per a ‘tapar unes polítiques que han anat del bracet del PP en els atacs a l’autogovern i en les retallades que ha fet al país i a la seva gent’.

Informació relacionada:

Junqueras demana als consellers que vagin a la manifestació de l’Onze com a càrrecs del govern

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any