‘Pirates!’ i el darrer film de Bourne, a les sales de cinema

  • Fem un cop d'ull als nous films

VilaWeb
Redacció
17.08.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

D’aquest cap de setmana, se’n destaquen els films ‘Pirates!’ i ‘The Bourne Legacy’. ‘Pirates és una aventura per a tota la família, també projectat en català, amb la particularitat que Gerard Piqué, el futbolista del Barça, posa veu a un dels personatges secundaris.

I ‘The Bourne Legacy’ continua les peripècies de Bourne, l’espia despistat, ara sense Matt Damon ni Paul Grengrass, que en van fer un èxit. En lloc de Damon, hi tenim Jeremy Renner, que ja apareixia en una altra sèrie d’èxit ‘Misió: imposible’.

Tot seguit, la fitxa de les estrenes:

>Pirates!(‘The Pirates! Band of Misfits’). Direcció: Peter Lord i Jeff Newitt. Gènere: Animació. Esbós: El Capità Pirata, tan entusiasta com talòs, no té gaire èxit en les seves aventures en alta mar. Tot i amb això, somia aconseguir el premi al millor pirata de l’any.  En català en unes poques sales. (Vídeo).

>The Bourne Legacy (‘El Legado de Bourne’). Direcció: Tony Gilroy. Intèrprets: Rachel Weisz, Donna Murphy; Jeremy Renner, Edward Norton, Stacy Keach. Gènere: Acció. Esbós: Com diu el títol, el film continua la sèrie de Bourne, un agent entrenat a fer de tot per salvar els EUA, i que acaba essent un perill real per a la seguretat d’aquell país. (Vídeo).

>The Three Stooges (‘Los Tres Chiflados’). Direcció: Bobby Farrelly i Peter Farrelly. Intèrprets:  Sofía Vergara, Jane Lynch, Jennifer Hudson; Sean Hayes, Chris Diamantopoulos, Will Sasso. Gènere: Acció. Esbós: Tres orfes que han crescut plegats en un orfenat es retroben, quan ja són grans, embolicats en tot de peripècies per a salvar la seva antiga llar. (Vídeo).

>L’Italien (‘Quiero ser italiano’). Direcció: Olivier Baroux. Intèrprets: Valérie Benguigui, Farida Ouchani, Saphia Azzedine; Kad Merad, Roland Giraud, Philippe Lefebvre. Gènere: Comèdia. Dino Fabrizzi, de mitjana edat, és a punt de ser ascendit a la feina i la seva xicota s’hi vol casar. Però, en realitat, no es diu Fabrizzi, sinó Mourad Ben Saoud, i quan arriba el ramadà vol honorar una promesa feta a son pare. (Vídeo)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any