Una bel·licosa princesa d’Escòcia, a la pantalla

  • Fem un cop d’ull a les estrenes d'aquest cap de setmana

VilaWeb
Redacció
10.08.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

D’aquest cap de setmana, se’n destaquen sobretot els films ‘Brave’ i ‘Rock of Ages’ –una animació dels brillants productors de Pixar i un musical sobre les llegendes del rock, protagonitzat per noms tan coneguts com Tom Cruise i Catherine Zeta-Jones. ‘Brave’ es projecta en català en unes quantes sales del Principat.

Tot seguit, la fitxa de les estrenes:

>Brave. Direcció: Mark Andrews i Brenda Chapman. Gènere: Animació. En català en unes quantes sales de cinema. Esbós: Una bel·licosa princesa d’Escòcia planta cara amb el seu arc a les bèsties més ferotges després de passar per alt les tradicions més antigues del reialme. (Vídeo).

>Rock of Ages (‘La Era del Rock’). Direcció: Adam Shankman. Intèrprets: Julianne Hough, Catherine Zeta-Jones, Constantine Maroulis; Tom Cruise, Diego Boneta, Alec Baldwin. Gènere: Musical. Esbós: La Sherrie és una noia de poble i en Drew, un noi de ciutat. Es coneixen a Sunset Strip mentre breguen per aconseguir el seu somni: actuar a Hollywood. La seva història d’amor és plena de cançons de rock, d’autors com Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger i REO Speedwagon. (Vídeo).

>Ted. Direcció: Seth MacFarlane. Intèrprets: Mila Kunis. Jessica Barth, Norah Jones; Mark Wahlberg, Seth Macfarlane, Joel McHale. Gènere: Comèdia. Esbós: En John Bennett hauria de ser un home fet i dret, però quan la xicota li fa llençar l’osset de peluix que l’ha acompanyat tota la vida, sembla que torni a la infància. Finalment, és l’osset que l’ajuda a fer el salt a la vida adulta i a deixar de fumar porros. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any