Els contes d’agost del Premi Núvol

  • Un centenar d'autors han enviat els seus relats al digital de cultura, que en publica una selecció durant el mes d'agost

VilaWeb
Redacció
09.08.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Autors com Damià Bardera, Xavier Serrahima, Antoni Riera, Maria Nunes, Gerard Gomila, Roser Cabacés, o Eduard Ribera ja han vist publicats els seus contes a Núvol.

Núvol publica cada dia tres contes a l’Speaker’s Corner del diari, per acompanyar els lectors en els dies calorosos d’agost.  Fins al moment, el digital de cultura ha publicat 23 contes, escrits per alguns dels participants al concurs de relat breu que convoca el diari. El 2 d’agost Damià Bardera i Daniel Mo van inaugurar la secció, juntament amb un comentari de l’editor Bernat Puigtobella. ‘Cavalls al túnel’ de Néstor, la ‘Vida fugaç’ de Roser Cabacés i els ‘Temps de guerra’ de Gerard Gomila van omplir de literatura les pàgines del 3 d’agost. Els contes d’Eva Gutiérrez Pardina, Marta Orriols i Roser Sabadell van acompanyar els lectors de Núvol just l’endemà. I els relats breus de Maria Pilar Cabrerizo, M. Teresa Saborit i Daniel Ruiz-Trillo van ser els protagonistes del cinquè dia d’agost. Autors com Xavier Serrahima, Antoni Riera i Eduard Ribera han pujat al Núvol, oferint als lectors contes deliciosos per fer més assequible les hores d’agost. El digital de cultura ha publicat darrerament relats de Maria Nunes, Francesca Pujol, Xavier Canyada, Miquel Darnés, Xavier Padrissa i Montserrat Morera.

No us perdeu els contes d’avui a Núvol!

 

 

 

 

 

 

 

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any