Mala pràctica fotogràfica del vòlei platja femení

  • El diari Metro fa veure que les de vòlei són sexistes i mancades d'interès esportiu

VilaWeb
Redacció
08.08.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els reporters gràfics dels Jocs Olímpics acostumen a copsar els moments més significatius de les competicions, però en el cas del vòlei platja femení, tendeixen a presentar primers plans de les jugadores amb biquini. N’hi ha prou de repassar reculls de fotografies o de mirar la transmissió televisiva d’algun partit.

El diari Metro, dels EUA, ho ha constatat fent una cerca d’imatges i ha decidit de fer una prova: què passaria, si tots els esports olímpics es fotografiessin de la mateixa manera que el vòlei platja femení?

‘Vam voler-ho esbrinar’, escriu l’editor del diari, Nate Jones, que presenta un recull d’imatges de plans similars als del vòlei platja femení, però d’uns altres esports. Imatges ridícules i sense gens de sentit esportiu: natges de jugadors de bàsquet, cuixes i entrecuixos de gimnastes, corredors i atletes de lluita lliure, torsos de nedadors, etc. Imatges en alguns casos extremament sexuals i en uns altres força absurdes, que demostren l’enfocament extrasportiu de les fotografies de vòlei femení.

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any