L’últim film de Ridley Scott, ‘Prometheus’, arriba a les pantalles en català

  • Us oferim les estrenes d'aquesta setmana

VilaWeb
Redacció
03.08.2012 - 19:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest cap de setmana s’estrena ‘Prometheus‘, l’últim film de Ridley Scott, el director de ‘Alien’, ‘Blade Runner’ i ‘Gladiator’, i un dels més esperats de l’estiu. El projecten en català unes quantes sales.

Tot seguit, una fitxa de cada estrena:

>Prometheus. Direcció: Ridley Scott. Intèrprets: Noomi Rapace, Charlize Theron; Michael Fassbender, Logan Marshall-Green, Guy Pearce. Gènere: Ciència ficció. Esbós: Un grup d’exploradors descobreix una pista que pot portar a l’origen de la humanitat, però resulta que han de salvar el futur de la humanitat. En català: Abrera, Yelmo Abrera; Arenys de Mar, Multicines Arenys; Badalona, Megacine Badalona; Barberà del Vallès, Yelmo Baricentro; Barcelona, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa Heron City, Lauren Gràcia, Palau Balañà; Blanes, Lauren Costa Brava; Cornellà de Llobregat, Full HD; Figueres, Multicines Figueres; Manresa, Multicinemes Bages; Mataró, Cinesa Mataró Parc; Olot, Multicines Olot; Sabadell, Cinema Imperial; Sant Cugat del Vallès, Cinesa Sant Cugat. Vídeo.

>Un bonheur n’arrive jamais seul (‘La felicidad nunca viene sola’). Direcció: James Huth. Intèrprets: Sophie Marceau, Julie-Anne Roth, Macha Méril; Gad Elmaleh, Maurice Barthélémy, François Berléand. Gènere: Comèdia. Esbós: En Sacha estima els amics, passa gust tocant el piano i vivint al dia. De nit, toca en un club de jazz i sedueix les noies que pot. La Charlotte té tres fills, dos ex-marits i dirigeix una fundació d’art. L’un i l’altre no tenen res en comú, però… Vídeo

>Poulet aux prunes (‘Pollo con ciruelas’). Direcció: Marjane Satrapi i Vincent Paronnaud. Intèrprets: Maria de Medeiros, Chiara Mastroianni, Golshifteh Farahani; Mathieu Amalric, Edouard Baer, Eric Caravaca. Gènere: Drama. Esbós: Teheran, 1958. Nasser Ali Khan, un dels músics més famosos de la seva època, no té ganes de viure perquè no troba un violí que pugui substituir el que se li féu malbé; per això es fica al llit amb la idea de morir-se. En somnis torna a la joventut i parla amb Azrael, l’àngel de la mort, que li revela el futur dels seus fills…, el gran secret de la seva vida. Vídeo.

>Gone (‘Sin Rastro‘). Direcció: Heitor Dhalia. Intèrprets: Amanda Seyfried, Jennifer Carpenter, Katherine Moennig; Wes Bentley, Daniel Sunjata, Sebastian Stan. Gènere: Enjoli. Esbós: Quan la Jill torna a casa després de treballar descobreix que han raptat la seva germana. Sospita que el segrestador  és el mateix que l’havia turmentada fa anys. Com que ningú no se la creu, lluita tota sola perquè no mati la seva germana. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any