Els animals de ‘Madagascar’ vénen a Europa

  • Fem un cop d'ull a les estrenes de cinema d'aquesta setmana

VilaWeb
Redacció
27.07.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La tercera tanda de ‘Madagascar’ es podrà veure des d’aquest cap de setmana en català en unes quantes sales. A ‘Madagascar 3: de marxa per Europa‘ els protagonistes de la sèrie vénen a Europa preocupats perquè no els tanquin al zoològic de Nova York. 

Tot seguit, la fitxa de cada estrena:

> ‘Madagascar 3: de marxa per Europa(‘Madagascar 3: Europe’s Most Wanted)’. Direcció: Eric Darnell. Gènere: Animació. Esbós: Tercera part de les aventures del lleó Alex, la zebra Marty, la girafa Melman i la hipopòtama Glòria. Tots plegats se’n van a Europafugint d’una funcionària del control d’animals perquè no volen que els portin al zoo de Nova York. També hi apareixen nous personatges d’una quants llocs del món: un lleó marí italià, un tigre rus i un jaguar sud-americà. Vídeo.

> Le Skylab‘ (‘La Skylab‘). Direcció: Julie Delpy. Intèrprets: Julie Delpy, Aure Atika, Noémie Lvovsky; Lou Avarez, Eric Elmosnino, Vincent Lacoste. Gènere: Comèdia. Esbós: L’Albertine, de deu anys, va amb tota la família a la casa que tenen a la Bretanya per celebrar l’aniversari de l’àvia. És l’any 1979 i tots tenen por que l’estació espacial Skylab de la NASA, la primera de la història, no caigui a la terra. Vídeo.

>’Terraferma‘. Direcció: Emanuele Crialese. Intèrprets: Donatella Finocchiaro, Martina Codecasa, Tiziana Lodato; Filippo Pucillo, Beppe Fiorello, Mimmo Cuticchio. Gènere: Drama. Esbós: Una Sicília incontaminada, fonamentalment de pescadors, que pràcticament desconeixen el turisme, però que comencen a canviar en adonar-se del potencial d’aquesta nova indústria. Però  una nova disposició els obliga a aviar els estrangers que arriben a l’illa sense papers; una disposició que xoca amb la llei de mar que obliga a rescatar quisvulla que es trobi en perill. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any