Els incendis de l’Empordà afecten carreteres i transport públic

  • Interior ha ordenat l'alçament de barreres al Túnel del Cadí

VilaWeb
Redacció
22.07.2012 - 21:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els incendis de l’Empordà han fet tallar des del migdia l’AP-7 i la N-II en tots dos sentits. Interior ha ordenat l’alçament de barreres al Túnel del Cadí. Així, els conductors que volen anar cap a l’estat francès o cap al Principat ho poden fer o bé per l’Eix del Llobregat, travessant el Cadí o bé el coll de Porté i Pimorent però no pas per les víes de l’Alt Empordà. Protecció Civil recomana no agafar el cotxe si no és completament necessari. També estan tallades le la carretera D-900 i l’autopista A-9 a l’altura del Pertús en ambdòs sentits de la marxa. Tampoc no es pot circular per altres vies comarcals, com ara la Gi-500, la Gi-501 i la Gi-610, d’Agullana i Vilajuïga. 

A l’AP-7, els vehicles es desvien per la sortida 4. Molts dels conductors que havien quedat atrapats a la carretera més amunt d’aquest punt han girat cua i han desfet el camí en direcció contrària per no quedar atrapats. 

Així mateix, als punts quilomètrics 760 i 763 de la N-II es demana als vehicles que tornin en direcció sud. També està tallada la N-260 per l’incendi de Portbou. 

Rodalies i l’AVE, també afectats

La línia de l’AVE no funciona a la Jonquera. Protecció Civil demana a la població que no es desplaci cap al nord.

També s’ha interrumput la circulació dels trens de rodalies de la línia R11 entre Portbou i Girona. 

Els trens afectats són: Sants (19:16) – Portbou (22:00) finalitzará a Girona Portbou (20:28) – Sants (22:51) surtirá amb demora Sants (20:16) – Figueras (22:06) finalitzará a Girona Sants (20:46) – Figueras (22:46) finalitzará a Girona Sants (21:46) – Figueras (23:41) finalitzará a Girona.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any