La tercera de Batman arriba a les sales de cinema

  • Fem un repàs de les estrenes d'aquest cap de setmana

VilaWeb
Redacció
20.07.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dos drames, un film còmic i la tercera tanda de Batman, heus ací les novetats de la cartellera. Després de l’èxit de les dues primeres remeses, ‘Batman Begins’ (2005) i ‘The Dark Knight’ (2008), aquesta tercera també ha obtingut una bona nota de la crítica internacional.

Tot seguit, la fitxa de les estrenes:

>The Dark Knight Rises (‘El Caballero Oscuro: la Leyenda Renace‘). Direcció: Christopher Nolan. Intèrprets: Anne Hathaway, Marion Cotillard; Christian Bale, Gary Oldman, Michael Caine. Gènere: Acció. Esbós: Tercera remesa de la trilogia. En aquesta remesa hi ha un nou capitost terrorista, Bane. (Vídeo).

>The Guard (‘El Irlandés‘). Direcció: John Michael McDonagh. Intèrprets: Fionnula Flanagan, Dominique McElligott; Brendan Gleeson, Don Cheadle, Mark Strong. Gènere: Comèdia. Esbós: Dos policies molt diferents han de col·laborar per detenir un grup de traficants de drogues que posen en perill la tranquil·litat del comtat de Galway. (Vídeo).

>Elena. Direcció: Andrei Zviaguíntsev. Intèrprets: Nadejda Markina, Ielena Liàdova; Andrei Smírnov, Alexei Rozin i Evguènia Konúixkina. Gènere: Drama. Esbós: N’Elena i en Vladímir són una parella d’una extracció molt diferent: en Vladímir és un home ric i fred, i n’Elena, una dona modesta. S’han conegut ja grans, cada un amb un fill. En Vladímir cau malalt i tothom va darrere del seu patrimoni. (Vídeo).

>Margaret. Direcció: Kenneth Lonergan. Intèrprets: Anna Paquin, J. Smith-Cameron, Jeannie Berlin; Matt Damon, Mark Ruffalo, Jean Reno. Gènere: Drama. Esbós: Una estudiant de disset anys, resident de Nova York, té el convenciment d’haver provocat un accident de trànsit en què ha mort una dona. Quan tots els intents per a arreglar la situació són debades s’adona que el món dels adults no és tan divertit com el de la minyonia. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any