Salvem el Tren convoca una assemblea per a preparar la concentració

  • Dilluns, al Casal Jaume I d'Ontinyent

VilaWeb
Redacció
15.07.2012 - 12:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La plataforma ciutadana Salvem el Tren celebra aquest dilluns 16 de juliol una assemblea per preparar la concentració convocada per al dimarts 24, dins les activitats en suport al manteniment de la línia Xàtiva-Alcoi. L’assemblea és oberta a la participació de tothom que hi vulga assistir.

La trobada es farà a les vuit de la vesprada al Casal Jaume I d’Ontinyent, per donar a conéixer els resultats de les reunions que s’han mantingut amb unes quantes entitats de la comarca i quines persones i associacions han confirmat ja la participació en la concentració. També es redactarà el manifest a llegir. En acabant de l’assemblea, qui vulga s’hi podrà quedar a sopar i a ajudar a fer pancartes.

Les declaracions del secretari d’Infraestructures i Transport del ministeri espanyol de Foment a finals de juny, en què assegurà que en casos ‘amb baixíssima ocupació i alt cost’ potser seria preferible ‘un transport en autobús’ va despertar totes les alarmes, perquè una de les línies susceptibles d’entrar en aquest supòsit és la de Xàtiva-Alcoi. Arran d’això, la plataforma Salvem el Tren va posar en marxa, en suport de la línia, una campanya de recollida de signatures. A més, ha convocat una concentració dimarts 24 de juliol a la plaça de la Concepció d’Ontinyent, a les 20.00 h. A aquesta convocatòria han donat suport, entre altres, EUPV, Compromís i el Consell Econòmic i Social d’Ontinyent.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any