Ricardo Darín, capellà de la barriada més pobra de Buenos Aires

  • Repassem les estrenes d'aquesta setmana

VilaWeb
Redacció
13.07.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest cap de setmana s’estrena el film ‘Elefante Blanco’, protagonitzat per l’actor argentí Ricardo Darín. A les ordres del seu compatriota Pablo Trapero, Darín fa de capellà de barriada pobra i marginada. 

Tot seguit, una breu fitxa de les estrenes d’aquest cap de setmana:

>’The Dictator‘: Direcció: Larry Charles. Intèrprets: Anna Faris, Michele Berg; Sacha Baron Cohen, Sayed Badreya. Gènere: Comèdia. Esbós: El popular còmic britànic interpreta un dictador que arrisca la vida per impedir que la democràcia arribi al país que ell oprimeix amb tant d’amor. Vídeo.

>’Elefante Blanco‘: Direcció: Pablo Trapero. Intèrprets: Martina Gusman; Ricardo Darín, Jérémie Renier. Gènere: Drama. Esbós: Dos capellans, Julián i Nicolás, després de sobreviure a un intent d’assassinat, se’n van a viure en un barri de Buenos Aires. Ajudats per la Luciana, lluiten contra la corrupció, malgrat la jerarquia eclesiàstica, el govern i la policia, fins al punt de posar la vida en perill. Vídeo

>’Seeking Justice‘ (‘El pacto’): Direcció: Larry Charles. Intèrprets: January Jones, Jennifer Carpenter; Nicolas Cage, Guy Pearce, Xander Berkeley. Gènere: Comèdia. Esbós: Will Gerard, professor d’anglès d’un barri marginal, és casat amb la Laura, una música de gran talent. Tots dos gaudeixen d’una vida acomodada, fins que un dia la Laura és víctima d’una agressió sexual. Llavors en Will col·labora amb una associació de justícia clandestina per venjar-se. Vídeo.


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any