Arrenca la Marxa per la Independència

  • Lluís Llach i representants de diversos partits participen en l'acte d'aquest vespre a Lleida

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
30.06.2012 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Marxa per la Independència, impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana, es posa avui a caminar. Els Camps Elisis de Lleida s’han omplert d’estelades aquest vespre, quan arrenca la marxa que es dirigeix cap a la Seu Vella de Lleida (seguiment per Twitter). En l’acte d’avui hi ha previstos diversos parlaments i les actuacions d’Al Tall, Bonobos i Meritxell Gené.

També hi participen personalitats, com Lluís Llach, Xavier Rubert de Ventós, Patrícia Gabancho, Ferran Requejo, Oriol Grau i Quim Torra. També hi participen membres de diferents formacions polítiques, com Joan Tardà (ERC), Josep Maria Vila d’Abadal (CiU) i Toni Strubell (Solidaritat).

Durant l’estiu, hi ha previstes marxes i actes per tot el territori, amb la intenció que la Marxa per la Independència culmini amb una gran concentració a Barcelona l’Onze de Setembre.

Fa un parell de dies es va fer públic que l’ex-entrenador del Barça, Pep Guardiola, ha donat suport a la Marxa per la Independència. A més de Guardiola, Josep Maria Terricabras, Salvador Cardús, Toni Albà, Quim Masferrer, Maria Mercè Roca, Víctor Alexandre, Ricard Torrents i Arcadi Oliveres també hi han donat suport tot i que no podran ser presents avui a l’acte de Lleida.

Informació relacionada:

Entrevista amb Carme Forcadell, presidenta de l’ANC: ‘El poble català ha passat molt temps ajupit i ara s’ha d’alçar’

Què diu el full de ruta de l’ANC?

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any