Les estrenes: ‘Ice Age 4: la formació dels continents’, en català

  • Fem un repàs de les estrenes d'aquesta setmana

VilaWeb
Redacció
29.06.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El ramat format pel mamut Manny, el tigre de dents de sable, Diego, i el peresós Sid es veu forçat a viure una aventura a alta mar usant un iceberg com a mitjà de transport. ‘Ice Age 4: la formació dels continents’ arriba avui a les pantalles dels cinemes doblada al català. El film es pot veure aquest cap de setmana a 26 sales.

Tot seguit, les fitxes dels films d’estrena:

>Ice Age 4: la formació dels continents. Direcció: Steve Martino i Mike Thurmeier. Gènere: Animació. Esbós: El ramat format pel mamut Manny, el tigre de dents de sable, Diego, i el peresós Sid es veu forçat a viure una aventura a alta mar usant un iceberg com a mitjà de transport. Durant la travessa hauran de lluitar amb pirates mentre exploren un món nou. Com a les entregues anteriors, l’esquirol Scrat continua perseguint la seva gla. Vídeo.

>Marley. Direcció: Kevin Macdonald. Intèrprets: Cedella Marley, Rita Marley, Jimmy Cliff, Bob Marley i Ziggy Marley. Gènere: Documental. Esbós: Documental sobre la vida i la trajectòria musical del considerat rei del reagge, Bob Marley. Vídeo.

>The Raven (‘L’enigma del corb’). Direcció: James McTeigue. Intèrprets:  Alice Eve, John Cusack, Luke Evans, Brendan Gleeson, Kevin McNally. Gènere: Enjoli. Esbós: Una mare i una filla són brutalment assassinades a Baltimore en el segle XIX. El detectiu Emmett Fields descobreix quelcom sorprenent: el crim té una semblança enorme a un crim de ficció publicat en el diari local. És un conte escrit per Edgar Allan Poe, encara desconegut i sense reconeixement. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any