Educació envia una altra carta als pares recordant que poden canviar la llengua elegida

  • El departament de Rafel Bosch insisteix amb 7.000 missives que han arribat als llars entre ahir i avui, coincidint amb els dies que culmina el procés d’inscripció d’alumnes nous

VilaWeb
Redacció
28.06.2012 - 10:58

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La conselleria d’educació ha remès 7.000 cartes als pares i mares d’alumnes per recordar-lis que tenen l’opció de triar la llengua de primer ensenyament pels seus fill i, fins i tot, canviar-la. Cal recordar que en el procés ordinari de matriculacions,  el  87% dels pares va escollir el català com a primera opció pels seus fills pel pròxim curs escolar a les Illes. 

L’empipament de president Bauzá davant el fracàs de la seva política espanyolista als centres escolars ha tengut ja una altra conseqüència. Primer va ser el cessament d’inspectors educatius sense plaça fixa i ara una onada nova de cartes adreçades als pares i mares que han de formalitzar la matriculació dels seus fills entre els dies 27 i 28 de juny. L’escrit no només recorda la possibilitat de triar llengua en la qual els nins escometen la lecto escriptura sinó que aquells que ja varen escollir en el període ordinari de matriculacions s’ho poden pensar més bé i canviar la seva opció.

Contingut de la carta:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any