Homs compara Eurovegas amb Port Aventura per justificar l’aposta pel projecte

  • Diu que als noranta també hi havia 'opinions per a tots els gustos' sobre el parc temàtic i ara ningú no el qüestiona

VilaWeb
Redacció
19.06.2012 - 14:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El portaveu del govern català, Francesc Homs, ha defensat avui la possibilitat que Eurovegas vingui a Catalunya pels llocs de treball que pot genera i sempre i quan es respectin ‘les lleis, els usos i els costums d’aquí’. I per respondre les crítiques que hi ha al projecte, ha comparat la situació d’ara amb el debat sobre la instal·lació de Port Aventura al Camp de Tarragona als anys noranta.

‘Hi havia opinions de sectors molt contraris a Port Aventura, i ara no conec ningú que digui que aquest parc hagi posat en qüestió el model turístic de Catalunya; s’ha acabat veient com un bé, i compatible amb un sector molt implantat en aquelles terres com el químic’, ha declarat Homs, referint-se a protestes com la de diumenge a la plaça de Sant Jaume convocada per al plataforma Aturem Eurovegas.

I ha afegit: ‘Quan hi ha processos com aquests, de gustos n’hi ha per a tots. Però el govern s’ha de moure, i no estem en condicions de fer un lleig a l’oportunitat que suposa de creació de milers de llocs de treball’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any