Manifestació 23 de maig a Ontinyent

  • Tots i totes contra les retallades. Fem sentir les nostres veus units a la comarca.

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Continua l’activitat de la Plataforma per l’ensenyament públic de la Vall d’Albaida. Davant les darreres actuacions de la Conselleria i dels continus atacs als professionals de l’ensenyament, la Plataforma insisteix en la importància de fer una tasca d’informació a la societat, tant a la comunitat educativa com a les resta d’entitats i associacions.

Des de les autoritats competents s’està fent una campanya utilitzant tots els mitjans per fer-nos engolir les retallades en embut, i a sobre donar les gràcies. Per si no tenien prou mitjans, prohibeixen als centres educatius penjar pancartes a les escoles i instituts, i van fent retirar les pancartes dels centres poc a poc. Tergiversen les paraules per fer creure a la ciutadania en general que l’únic camí són les retallades. I per a rematar-ho bé ara també van pels pobles fent mítins. Mentrestant, acaben de perpetrar l’atracament a l’estat del benestar. Hi ha diners per al que volen. L’educació pública no és la seua prioritat.

És per això que des de la Plataforma volem arribar a les consciències de les persones que encara creuen en la lluita per aconseguir una societat més justa i equitativa. I que pensen que val la pena lluitar per recuperar els serveis públics, per a tots i totes. Si més no perquè a l’altra banda el que ens espera és una societat més dividida, més injusta, insolidària, empobrida econòmicament i culturalment. I és clar que ací no se’ns regalarà res. Caldrà que ens ho guanyem.

És per tot això que la Plataforma recolza les mobilitzacions convocades: el referèndum; els dies de vaga, i convoca una manifestació comarcal per al dia 23 de maig  a les 7 de la vesprada des de la plaça de la Concepció d’Ontinyent, contra les retallades en educació i en els serveis públics. No podem fer totes les manifestacions a València, cal arribar a totes les comarques, als barris. Informar els ciutadans del que estan fent i del que ens espera a tots i totes si les coses no canvien de rumb.

Perquè del que estem parlant realment no és només d’educació, ja que en sanitat la situació és encara més sangnant. Les privatitzacions ja estan aprovades i estan jugant amb la nostra salut com van jugar abans amb els habitatges.

Açò ens afecta a tots i a totes. La vostra partipació és molt important. Tot suma. I contra tots i totes no podrien.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any