El magnat Sheldon Adelson visita els terrenys d’Alcorcón on podria anar Eurovegas

  • També es va reunir amb un grup d'empresaris catalans a la capital espanyola

VilaWeb
Redacció
07.05.2012 - 08:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’inversor nord-americà Sheldon Adelson va visitar ahir els terrenys situats al municipi d’Alcorcón (Madri) on es podria establir el complex conegut com a Eurovegas. Adelson va arribar a primera hora de la tarda a Madrid i es va desplaçar immediatament a Alcorcón per visitar els terrenys, acompanyat per la seva dona i els consellers d’Economia i Hisenda madrilenys, Percival Manglano, i de Transports, Pablo Cavero, com també pel batlle del municipi, David Pérez, i el president de Promomadrid, Jesús Sáinz. Posteriorment, Adelson es va reunir a Madrid amb empresaris d’aquesta comunitat i també de catalans, i immediatament després es va dirigir a l’aeroport de Barajas per tornar a Las Vegas, a Nevada (Estats Units), amb jet privat.

Els terrenys que va visitiar ahir Adelson estan envoltats de cinc carreteres (la M-501 al nord, la M-506 i la A-5 al sud, la M-40 a l’est i la M-50 a l’oest), que permeten arribar-hi en tan sols vint-i-cinc minuts des de l’aeroport de Madrid-Barajas i amb vint minuts des de l’estació d’Atocha i al centre de la ciutat.

El magnat nord-americà ja va mantenir l’1 d’abril passat una reunió amb una delegació de la Comunitat de Madrid encapçalada pel conseller d’Economia i Hisenda, Percival Manglano, per valorar les característiques i les possibilitats que ofereixen els terrenys situats a Madrid. En aquella reunió, l’empresari nord-americà va mostrar l’interès per les mesures liberals que ha posat en marxa el govern d’Esperanza Aguirre. El dia abans, s’havia reunit amb el conseller de Territori i Sostenibilitat català, Lluís Recoder, que li va defensar l’emplaçament d’Eurovegas en uns terrenys al Baix Llobregat, prop de l’aeroport del Prat. Adelson decidirà, previsiblement abans de l’estiu, on construirà el macrocomplex d’oci, joc i negocis.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any