Les estrenes: Una novel·la de Hunter S. Thompson a la gran pantalla

  • Fem un repàs de la cartellera d'aquesta setmana

VilaWeb
Redacció
04.05.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una de les estrenes d’aquesta setmana és ‘The rum diary’, basada en una novel·la del periodista i escriptor Hunter S. Thompson. Escrita a la primeria dels anys seixanta, la novel·la es basa en les experiències de l’autor. En l’adaptació cinematogràfica Johnny Deep (que feia de Thompson a ‘Fear and loathing in las Vegas’) interpreta el protagonista, un periodista anomenat Paul Kemp que se’n va a treballar a Puerto Rico.

Tot seguit, la fitxa tècnica dels films que s’estrenen aquest cap de setmana:

>The rum diary. Direcció: Bruce Robinson. Intèrprets: Amber Heard; Johnny Depp, Aaron Eckhart, Giovanni Ribisi. Gènere: Drama. Esbós: L’escriptor Paul Kemp comença a treballar de redactor en un diari caribenc, i va d’aventura en aventura. Basat en una novel·la de Hunter S. Thompson. Vídeo.

>Safe. Direcció: Boaz Yakin. Intèrprets: Catherine Chan; Jason Statham, James Hong, Anson Mount. Gènere: Acció. Esbós: L’agent Jason Statham té la missió de rescatar una nena xinesa que coneix uns secrets sobre armes de destrucció en massa. La màfia russa i la xinesa li van al darrere. Vídeo.

>Les adieux à la reine. Direcció: Benoît Jacquot. Intèrprets: Diane Kruger, Léa Seydoux, Virginie Ledoyen; Xavier Beauvois, Michel Robin. Gènere: Drama. Esbós: A la cort de Versalles, hom hi viu sense preocupacions, fins que arriba la notícia de la presa de la Bastilla. Llavors els nobles fugen amb els criats, però Sidonie, una jove lectora de la cort, no vol creure’s els rumors i s’està al costat de la seva reina. Vídeo.

>American Reunion. Direcció: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg. Intèrprets: Alyson Hannigan, Tara Raid; Jason Biggs, Chris Klein. Gènere: Comèdia. Esbós: Quart episodi de la saga ‘American Pie’. Els amics que l’estiu del 1999 van decidir-se a perdre la virginitat es tornen a reunir per recordar les històries plegats. Vídeo.

>El sexo de los ángeles. Direcció: Xavier Villaverde. Intèrprets: Astrid Berges-Frisbey, Lluïsa Castell; Llorenç Gonzàlez, Álvaro Cervantes, Ricard Farré. Gènere: Comèdia romàntica. Esbós: Carla i Bruno s’estimen, comparteixen vida, il·lusions i amics, fins que no apareix Rai. Aquesta aparició trenca les normes entre Carla i Bruno i capgira la vida de l’una i l’altre. Vídeo.


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any