Comença el 30è Saló del Còmic de Barcelona

  • Els robots en seran un dels grans temes

VilaWeb
Redacció
03.05.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Al 30è Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que s’inaugura avui, hi figuraran no pas pocs autors reconeguts: Go Nagai, creador de Mazinger Z; Milo Manara, un dels mestres del còmic europeu; David Lloyd, dibuixant de V de Vendetta; Craig Thomson, el creador de Blankets; Scott Snyder, guionista de les noves sèries de Batman i La Cosa del Pantano. Els robots són un dels centres del saló, i la Xina hi ha estat convidada per tal de potenciar la relació del còmic amb l’audiovisual i el videojoc.

També dedicarà una exposició a Moebius, mort no fa gaire, amb originals i treballs inèdits seus. I se’n podrà veure una sobre Spiderman i una altra sobre els cinquanta anys de la revista Cavall Fort.

El programa d’enguany també inclou concerts, signatures d’autors, presentacions de robots, videojocs, tallers de còmic, debats i conferències, espais dedicats a Doraemon i a Shin chan…

En el Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que ocuparà el palau 8 de la Fira de Barcelona Montjuïc fins el dia 6 de maig,  hi prenen part cent cinquanta expositors.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any