Retinguda una conductora a Vallvidrera que ha dit #novullpagar

  • Els mossos han deixat passar finalment Fulvia Nicolas, a qui només han pres nota de la matrícula

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
30.04.2012 - 17:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fulvia Nicolas, una conductora que s’ha negat a pagar el peatge de Vallvidrera, ha estat retinguda durant més de mitja hora aquesta tard: els cobradors no la volien deixar passar si no s’avenia a signar una declaració de deute o a fer marxa enrere; no ha volgut fer cap de les dues coses. ‘Els del peatge han demanat el DNI i m’hi he negat. Els mossos no me l’han volgut demanar, han agafat la matrícula i m’han deixat passar’, ha piulat ella mateixa al Twitter.

També ha dit que havia passat, sense pagar, amb el semàfor en vermell, recordant que no podia suposar una infracció del reglament de circulació perquè no aquest semàfor no és pas un senyal de trànsit.

L’ajuda dels piuladors

És remarcable, en el cas de la Fulvia, i tal com ha passat en casos anteriors de conductors retinguts al peatge, el suport i l’assessorament que ha rebut per part d’altres conductors o usuaris de Twitter. Quan ha vist que no la deixaven passar, la conductora ha piulat demanant si hi havia cap telèfon d’assessorament. Immediatament ha rebut la resposta de @Oolgamayor li ha dit que no la podien retenir, que si passava un quart d’hora avisés els mossos. I @Metratron19 li ha suggerit que fes una foto de l’hora i el peatge, per veure el temps que s’hi estava, per amenaçar el cobrador per retenció il·legal.

Els mossos no impediran el #novullpagar

Avui mateix el conseller d’Interior ha declarat que els mossos no impediran la protesta als peatges de demà, quan es preveu una protesta massiva a migdia en una quinzena de peatges del país.

A més, un dia després d’avisar de la imposició de multes de cent euros a qui no volgués pagar el peatge, el govern passa avui la responsabilitat a les concessionàries a l’hora d’aplicar multes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any