Recoder convoca el grup de treball de peatges el 14 de maig

  • El grup és format per partits polítics, concessionàries, sindicats, cambres de comerç i entitats cíviques

VilaWeb
Redacció
30.04.2012 - 12:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha convocat el grup de treball de peatges el 14 de maig per a tractar totes les qüestions relacionades amb la campanya del #novullpagar. El grup és format per tots els partits polítics, les empreses concessionàries d’autopistes, sindicats, cambres de comerç i entitats de la societat civil. Recoder ha afegit que el govern és conscient del greuge dels catalans en qüestió de peatges, però ha refermat que la Generalitat ha de fer complir el codi de la circulació, ‘que estableix que per no obeir un senyal de trànsit hi ha una sanció’.

El conseller diu que entén les queixes dels ciutadans, atès que el 50% de les autopistes de Catalunya són de peatge, quasi tres vegades més que la mitjana espanyola, però considera que no es pot permetre que els conductors passin els peatges sense pagar.

Amb iniciatives com el grup de peatges, Recoder vol apostar per una negociació entre les administracions per anar reduint gradualment els trams de pagament a les vies catalanes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any