Barcelona balla a ritme ie-ie

VilaWeb
Redacció
27.04.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El modernisme aborigen, el creixent moviment de recuperació i de reivindicació de la música i de l’estètica dels anys 1960 i 1970 a casa nostra, s’aplega aquest cap de setmana a Barcelona. En el programa hi ha exposicions, passejades amb vespa i concerts assegurats.

Una de les grans ofertes de l’Aplec Modernista barceloní es brinda avui a les 20.00, a l’Euskal Etxea: la primera actuació als Països Catalans de The Sparteens, un grup d’Euskadi Nord, capaç de fer sonar grans temes del punk (Sex Pistols, Kortatu…) a ritme de swing i ie-ie. Seguidament (a les 22.00), els Selectors Bada? Badok! (amb Carles Belda i el Conjunt Badabadoc) allargaran la nit amb una sessió de música basca i catalana.

Demà al matí, la celebració modernista proposa, de la mà de la colla escuterista ‘Bon vent i parca nova’, una ruta amb vespa fins als Garraf (a les 10.30), amb vermut i dinar final. L’activitat continuarà a la tarda amb una concentració de pick-ups (a les 17.00), la presentació del llibre ‘Barcelona Balla‘ de Ferran Aisa, al centre Terra d’Escudella (a les 19.00), i una festa de cloenda al Barbara Ann (a les 23.00) amb els punxadiscs Greg Boogaloo i Marc Argenter.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any