Compromís retreu que les Corts no reivindiquin el Vint-i-cinc d’Abril

  • Morera diu que el PP manté el sistema instaurat per Felip V

VilaWeb
Redacció
25.04.2012 - 13:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El portaveu de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, ha criticat la manca de reivindicació del Vint-i-cinc d’Abril per part del Consell i, sobretot, a les corts. ‘Lamentable que les Corts Valencianes tinguen com a acte principal la col·locació d’una placa al·lusiva als diputats valencians de les Corts de Cadis de 1812, que poca cosa té a veure amb l’efemèride d’avui’, ha dit.

Morera ha dit que el PP mantenia ‘el sistema polític instaurat per Felip V i que els seus dirigents eren ‘uns clar seguidors d’aquells botiflers que fa 305 anys intentaren acabar amb les nostres senyes d’identitat, la nostra llengua, la nostra cultura i el nostre ferm sentiment de ser valencians i valencianes, un poble antic i orgullós de les seues arrels. I no ho han aconseguit’.

Davant del silenci institucional ‘en un dia tan important’, Morera ha fet una crida a participar en els actes comemmoratius d’avui, com el debat organitzat pel Bloc Jove sota el títol ‘La joventut valenciana desperta?, en què hi participaran la diputada Mònica Oltra, els músics Josep Nadal i Pau Alabajos i el periodista Salva Almenar.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any