Les estrenes: El primer llibre de ‘Els jocs de la fam’, a la gran pantalla

  • Repassem les estrenes de cinema d'aquest cap de setmana

VilaWeb
Redacció
20.04.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Suzanne Collins és una de les escriptores que més ven, segons la llista del New York Times, mercès a la trilogia de ‘Els jocs de la fam’. I ara el primer volum d’aquesta trilogia arriba a la gran pantalla. A més, es pot veure en català en una trentena de sales.

Tot seguit la fitxa dels films d’estrena:

>Els jocs de la fam (‘The Hunger Games). Direcció: Gary Ross. Gènere: Aventures. Intèrprets: Jennifer Lawrence, Willow Shields, Elisabeth Banks; Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Stanley Tucci. Esbós: A la nació de Panem, que en un altre temps havia estat Amèrica del Nord, s’organitzen uns jocs en què dotze nois i dotze noies han de lluitar per sobreviure. L’esdeveniment, televisat, té un gran ressò. El film es pot veure en català en una trentena de sales. Vídeo.

>Salmon Fishing in the Yemen (‘La pesca del salmó al Iemen). Direcció: Lasse Hallstrom. Gènere: Drama. Intèrprets: Emily Blunt, Kristin Scott Thomas, Catherine Steadman; Ewan McGregor, Amr Waked, Tom Mison. Esbós: Alfred Jones treballa al Centre pel Foment de la Piscicultura, on fa recerca sobre la reproducció dels moluscs. Però, forçat a col·laborar amb una representant d’un xeic iemenita, emprèn una aventura plena d’intriga. Vídeo.

>Eu cand vreau sa fluier, fluier (‘Quan vull xiular, xiulo’). Direcció: Florin Serban. Gènere: Drama. Intèrprets: Ada Condeescu, Clara Voda; George Pistereanu, Mihai Constantin. Esbós: Quan manquen cinc dies perquè Silviu surti de la presó, la seva mare se li emporta a Itàlia el germà petit, que ell havia pujat com un fill. Desesperat, reté com a ostatge la treballadora social de la presó, de qui s’ha enamorat. Vídeo.

>Soul Surfer (‘Alma de surfista’). Direcció: Sean McNamara. Gènere: Drama. Intèrprets: AnnaSophia Robb, Helen Hunt, Carrie Underwood; Dennis Quaid, Kevin Sorbo, Ross Thomas. Esbós: Basada en la història real de la surfista Bethany Hamilton. Un tauró li arrabassa un braç, però a còpia de determinació supera tots els obstacles fins a esdevenir campiona de l’especialitat. Vídeo.


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any