Bloquen a la AP-7 l’iniciador de la campanya #novullpagar als peatges

  • L'han retingut entre dues barreres, han avisat els mossos i la grua i finalment l'han deixat passar

VilaWeb
Redacció
14.04.2012 - 19:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Josep Casadellà, el conductor que va començar amb aquest vídeo la campanya ‘No vull pagar’ als peatges ha quedat blocat aquesta tarda entre dues barreres a la sortida de Massanet de l’autopista AP-7, segons que ha relatat ell mateix al seu Twitter. Casadellà explica que li han dit que ja es podia esperar el temps que volgués. Els responsables del peatge han avisat els mossos d’esquadra i la grua per retirar-li el cotxe, però finalmet l’han deixat passar.

Casadellà ha explicat així l’experiència a VilaWeb: ‘Al voltant de les set del vespre m’han tancat i m’han dit que no m’obririen fins que pagués, m’han dit al cap d’una estona que si no pagava em retirarien el cotxe amb una grua de l’autopista, han avisat els mossos, he comunicat als mossos que faria el que em diguessin però que no pensava pagar. Passada una hora i mitja, han pres nota de la matricula i m’han deixat sortir.’

Casadellà ja fa temps que havia començat aquesta iniciativa, d’arribar a la guixeta de pagament del peatge, saludar i dir que no volia pagar pel greuge que pateixen els catalans respecte d’altres ciutadans de l’estat. Fins i tot havia publicat al seu Facebook fotos dels tiquets que havia deixat de pagar. Avui, però, just el dia després que en diversos mitjans es fes pública la seva iniciativa, l’han blocat en un peatge entre dues barreres.

El 20 de maig, al peatge de Martorell

Just aquest vespre, arran d’aquest incident, ja s’ha fet pública una pàgina de Facebook i un compte de Twitter amb el nom de ‘No vull pagar’, per donar suport a tothom qui vulgui afegir-se a la iniciativa de Casadellà. La primera acció que han convocat és una caravana de cotxes el 20 de maig al peatge de Martorell per cridar alhora ‘no vull pagar’.

Més informació: Conductors indignats fan insubmissió als peatges

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any