Torna el terror de ‘REC’ a les pantalles

  • S'estrena un tercer episodi del film de Paco Plaza · Repassem les estrenes d'aquest cap de setmana

VilaWeb
Redacció
31.03.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El director Paco Plaza torna amb un nou capítol de ‘REC’. Ara l’acció de ‘REC 3’ no transcorre en aquell pis de l’Eixampla barcelonina, sinó en un casament.

Tot seguit, fem un repàs de les estrenes d’aquest cap de setmana:

>[REC] 3 Genesis. Direcció: Paco Plaza. Intèrprets: Leticia Dolera; Diego Martín, Ismael Martínez. Gènere: Terror. Esbós: Després de la sensació de claustrofòbia experimentada en els dos primers episodis de [REC], l’acció es trasllada a quilòmetres de distància d’aquell edifici barceloní i a plena llum del dia. Tot comença amb la celebració d’un casament. Vídeo.

>El Bulli: Cooking in Progress. Direcció: Gereon Wetzel. Intèrprets: Ferran Adrià, Oriol Castro, Eduard Xatruch. Gènere: Documental. Esbós: Cada hivern, després de tancar la temporada, Ferran Adrià es reunia amb els col·laboradors més pròxims a la seva cuina-laboratori de Barcelona. El documental fa veure el procés creatiu dels plats del Bulli, el restaurant més influent del món. Vídeo.

>Wrath of the Titans. Direcció: Jonathan Liebesman. Intèrprets: Rosamund Pike; Lily James; Sam Worthington, Ralph Fiennes, Liam Neeson. Gènere: Acció. Esbós: Deu anys després de la derrota heroica del monstre Kraken, Perseu, fill de Zeus, vol viure una vida més tranquil·la en un poblet de pescadors i fent de pare del seu fill Hèlios. Però és empès a la lluita entre déus i titans. Vídeo.

>One for the money. Direcció: Julie Anne Robinson. Intèrprets: Katherine Heigl, Debbie Reynolds, Debbie Reynolds; Jason O’Mara, Daniel Sunjata, John Leguizamo. Gènere: Comèdia. Esbós: Sense feina i tot just divorciada, Stephanie Plum acaba agafant una feina de caçarecompenses al negoci del seu cosí. La primera feina, la posa en contacte amb un ex-policia sospitós d’haver assassinat Joe Morelli, el seu primer amor d’institut. Vídeo.

>Lorax, a la recerca de la trúfula perduda. Direcció: Chris Renaud, Kyle Balda. Gènere: Animació. Esbós: Un personatge simpàtic i malhumorat lluita per protegir el bosc de l’acció contaminant del propietari d’una fàbrica. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any