“Fem dissabte!”, una jornada de neteja dels espais fluvials a Vic

  • Se celebrarà el pròxim dissabte, dia 24 de març

VilaWeb
Redacció
21.03.2012 - 12:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El pròxim dissabte, dia 24 de març la ciutat de Vic acull una iniciativa sota el nom “Fem dissabte”.  Aquesta consisteix en una jornada dels espais fluvials que s’organitza a nivell de tot Catalunya des de fa molts anys i és a partir de la col·laboració de voluntaris que treuen la porqueria de la vora dels rius.

En el cas de Vic hi ha un grup de persones de l’AMPA de l’escola Guillem de Monrodon que han organitzat anar a netejar les vores del riu Gurri, en concret a la zona del pont del  Bruguer. La convocatòria, però, de tota aquella persona interessada a ajudar a fer aquest tasca és a les 10.00 h a la mateixa escola (C. Sant Miquel Xic, 2). De fet, l’escola Andersen el passat cap de setmana va fer la mateixa activitat però al riu Mèder, a la zona del pou de glaç.

Destacar que “Fem Dissabte!, iniciativa que es porta a terme a molts municipis de Catalunya està organitzada per l’Associació Hàbitats, amb la qual l’Ajuntament hi té un conveni de col·laboració signat.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Vic té la voluntat de sensibilitzar a la ciutadania de la importància de cuidar els espais naturals que tenim a prop i així poder-los gaudir.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any