Tom Hanks i Sandra Bullock, protagonistes d’una estrena destacada

  • És 'Extremely loud and incredibly close', nominat a millor film dels últims Oscar

VilaWeb
Redacció
16.03.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Extremely loud and incredibly close’, un drama nominat com a millor film dels Oscar d’enguany, arriba aquest cap de setmana a les nostres pantalles. Protagonitzat per Tom Hanks i Sandra Bullock, és dirigit per Stephen Daldry, director de ‘The hours’ i ‘Billy Elliot’, films de gran èxit.

Heus ací un repàs de les estrenes d’aquesta setmana.

>Extremely Loud and Incredibly Close. Direcció: Stephen Daldry. Intèrprets: Sandra Bullock, Zoe Caldwell; Tom Hanks, Thomas Horn, John Goodman. Gènere: Drama. Esbós: Oskar, un minyó d’onze anys troba una clau misteriosa, propietat del seu pare, mort a les Torres Bessones l’11-S, i emprèn un viatge excepcional. Coneix molta gent supervivent, d’una manera o altra, i acaba com havia començat, però amb el consol de l’amor. Vídeo.

>Contraband. Direcció: Baltasar Kormákur. Intèrprets: Kate Beckinsale, Amber Gaiennie; Mark Wahlberg, Caleb Landry Jones, Ben Foster. Gènere: Enjoli. Esbós: Chris Farraday, un contrabandista, reuneix un equip de primera per a portar milions de bitllets falsos del Panamà. Les coses no surten segons les previsions i Chris ha d’espellongar-se per superar una xarxa criminal. Vídeo.

>The Devil Inside. Direcció: William Brent Bell. Intèrprets: Fernanda Andrade, Susan Crowley; Simon Quarterman, Evan Helmuth. Gènere: Terror. Esbós: La Isabel recluta dos exorcistes perquè li salvin la mare, els quals acaben combatent amb quatre poderosos dimonis que tenen posseïda la dona. Vídeo.

>La montaña rusa. Direcció: Emilio Martínez Lázaro. Intèrprets: Verónica Sánchez, Maria Lapiedra; Alberto San Juan, Ernesto Alterio. Gènere: Comèdia. Esbós: Tres amics de la infància, una dona i dos homes, es retroben al cap de molts anys. Un triangle: en un vèrtex, el sexe; en un altre, l’amor; i enmig, la protagonista, feta un embolic. Vídeo.

>We Need to Talk About Kevin. Direcció: Lynne Ramsay. Intèrprets: Tilda Swinton, Ashley Gerasimovich; John C. Reilly, Ezra Miller, Jasper Newell. Gènere: Drama. Esbós: Eva deixa carrera i ambicions per tenir en Kevin. La relació mútua és difícil i quan Kevin celebra els quinze anys fa una cosa imperdonable. Eva lluita contra els seus sentiments de dolor i de responsabilitat. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any