Els últims films de Ventura Pons i Angelina Jolie, a la cartellera

  • S'estrenen 'Any de Gràcia', 'In the land of blood and honey', 'Red light', entre més

VilaWeb
Redacció
02.03.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest cap de setmana arriba a la cartellera l’últim film del director Ventura Pons, ‘Any de Gràcia’. També s’estrena el film dirigit per Angelina Jolie, sobre el conflicte serbo-bosnià; i ‘Red lights’, el nou film d’enjoli de Rodrigo Cortés. Tot seguit, fem un repàs de les estrenes.

>Any de Gràcia. Direcció: Ventura Pons. Intèrprets: Rosa Maria Sardà, Amparo Moreno; Oriol Pla, Santi Millan. Gènere: Comèdia. Esbós: David té vint anys i arriba a Barcelona a cercar-hi una oportunitat. Gràcia en té setanta i li ofereix una cambra en canvi de companyia i d’atenció. La convivència és explosiva des de principi. Vídeo.

>In the Land of Blood and Honey. Direcció: Angelina Jolie. Intèrprets: Zana Marjanovic, Dzana Pinjo; Rade Serbedzija, Goran Kostic. Gènere: Drama bèl·lic. Esbós: Danijel és un policia serbo-bosnià, i la seva parella, l’Alja, una artista bosniana musulmana. La relació canvia quan comença la guerra. El film exposa el cost emocional, moral i físic d’una guerra i les conseqüències de la manca de voluntat política per a impedir-la. Vídeo.

>Red lights. Direcció: Rodrigo Cortés. Intèrprets: Elizabeth Olsen, Sigourney Weaver; Robert de Niro, Cillian Murphy. Gènere: Enjoli. Esbós: Simon Silver reapareix després de trenta anys d’absència i sotraga la ciència ortodoxa i els escèptics professionals. Vídeo.

>Haywire. Direcció: Steven Soderbergh. Intèrprets: Gina Carano; Channing Tatum, Ewan McGregor. Gènere: Esbós: Quan Mallory Kane, una agent secreta, descobreix que ha estat traïda pel seu cap, que l’ha enviada en una missió a Dublín, mira de sortir indemne d’una persecució internacional, de tornar als EUA, de protegir la família i de venjar-se dels qui l’han traïda. Vídeo.

>Big Miracle. Direcció: Ken Kwapis. Intèrprets: Drew Barrymore; John Pingayak, John Krasinski, Kristen Bell. Gènere: Drama. Esbós: Un periodista d’una petita ciutat i una voluntària de Greenpeace obtenen el suport d’alguns països per a salvar una família de balenes grises atrapades al gel de l’Àrtic. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any