Ajudeu a la realització del LipDub per la llengua

  • La federació demana col·laboració per cobrir les despeses que ocasiona la realització del LipDub per la llengua ...>>
    Dl. 27 de febrer del 2012 (migdia)

VilaWeb
Redacció
27.02.2012 - 10:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tothom coneix que La Federació està organitzant un LipDub per la llengua que es durà a terme el pròxim 31 de març, al Castellet de Perpinyà. La Federació reitera que té com a regla de no demanar mai subvencions a les institucions, això no vol dir que refusem ajudes institucionals puntuals, tot al contrari, aquestes ajudes són d’un altra tipus que financeres. Poden ser sota forma de préstec de material, sala o de comunicació. Cal ser conscients que el pressupost provisional del LipDub és d’uns 10.000€’. Per això demana ajudes a les entitats, empreses i persones.

Podeu ajudar de dues maneres: Participant al Projecte Verkami o comprant el DVD del LipDub anticipadament. Aquí trobareu com fer-ho

Recordeu que el LipDub es fa perquè una llei que garanteixi els drets lingüístics a l’estat francès, el català seria llengua protegida oficialment per a Catalunya Nord. Aquest serà el primer cop que es reivindica tots els territoris de l’estat (1) alhora el mateix dia i de formes escollides per cada lloc on es parla altra llengua històrica, a més del francès (a Catalunya Nord: un LipDub). És doncs un acta històric: reivindicatiu, divers però unitari, que es farà el pròxim 31 de març a tot el territori estatal.

 

(1) a Kemper (per Bretanya), Baiona (Ipar Euskadi, Pais Basc nord), Ajacció (Còrsega), Tolosa de Llenguadoc (Occitània), i Estrasburg, plaça Klèbert (per Alsàcia)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any