Les estrenes: ‘Hugo’ de Scorsese arriba a la gran pantalla

  • Fem un repàs de les estrenes d'aquest cap de setmana

VilaWeb
Redacció
24.02.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una de les estrenes més destacades d’aquest cap de setmana és l’última cinta de Martin Scorsese, ‘Hugo’, adaptació d’una novel·la infantil d’aventures en tres dimensions adaptant. Més novetats: una nova remesa de ‘Ghost Rider’, amb Nicolas Cage, i ‘My week with Marilyn’, una biografia de l’actriu nord-americana.

>Hugo. Direcció: Martin Scorsese. Intèrprets: Chloe Moretz, Emily Mortimer; Asa Butterfield, Ben Kingsley, Sacha Cohen. Gènere: Fantasia. Esbós: Hugo és un orfe que viu en una estació de tren de París amb un únic record del seu pare, un autòmat. El film és l’adaptació d’un text de Brian Selznick, que molts consideren un homenatge al cinema vist com una fàbrica de somnis i que arriba als Oscar amb onze nominacions. Vídeo.

>My Week with Marilyn. Direcció: Simon Curtis. Intèrprets: Michelle Williams, Julia Ormond, Emma Watson; Eddie Redmayne, Kenneth Branagh, Pip Torrens. Gènere: Biografia. Esbós: Colin Clark relata els dies que va estar amb l’actriu durant el rodatge d’un dels seus films, ‘El príncep i la corista’, quan l’actriu passava la lluna de mel amb l’escriptor Arthur Miller. Vídeo.

>Ghost Rider: Spirit of Vengeance. Direcció: Mark Neveldine, Brian Taylor. Intèrprets: Violante Placido; Nicolas Cage, Ciarán Hinds. Gènere: Acció. Esbós: Nova remesa de Ghost Rider. El protagonista s’amaga en un lloc remot de l’est d’Europa i lluita per superar la seva maledicció. Una secta el reclama perquè planti cara al dimoni, que reclama el cos del seu fill el dia del seu aniversari. Vídeo.

>Polisse. Direcció: Maiwenn. Intèrprets: Karin Viard, Marina Fois, Maïwenn; Joey Starr, Nicolas Duvauchelle. Gènere: Drama. Esbós: La rutina diària de la policia de protecció de menors de París, amb tots els horrors que veuen de prop: arrest de pederastes, infants carteristes, conflictes familiars, criatures amb drogues… Vídeo.

>Les herbes folles. Direcció: Alain Resnais. Intèrprets: Sabine Azéma, Anne Consigny, Emmanuelle Devos; André Dussollier, Mathieu Amalric, Michel Vuillermoz. Gènere: Drama. Esbós: Una cartera perduda, que acaba trobant-se, introdueix Georges i Marguerite en una aventura romàntica. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any