Solidaritat amb els estudiants en unes quantes ciutats del país

  • Les concentracions més nombroses es van fer ahir a Alacant i a Barcelona

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.02.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tal com va passar dilluns al vespre, ahir també hi va haver concentracions de suport als estudiants valencians i contra la violència policíaca en uns quants indrets del país. En aquest cas foren més nombroses, especialment a Alacant i a Barcelona. Els manifestants demanaven també la dimissió de la delegada del govern espanyol al País Valencià, Paula Sánchez de León, i criticaven la versió dels fets que va explicar Canal 9.

A Alacant, la manifestació d’ahir al vespre va començar davant l’IES Jorge Juan, i va passar davant les dependències de la conselleria d’Educació. Un dels lemes més cridats va ser ‘Prou d’agressions del capital. Defensem l’educació pública’. Els manifestants, uns tres mil, es van concentrar davant la seu a Alacant de Canal 9, per criticar el que consideren una versió tergiversada dels greus incidents.

A Barcelona també hi va haver una concentració força concorreguda; hi va haver un grup de gent que a les vuit del vespre es va aplegar a la plaça de Catalunya, i també un altre grup que es va reunir a la plaça de Sant Jaume. Tots dues marxes van confluir i van avançar per la Via Laietana. El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha convocat avui una nova concentració, a les vuit del vespre, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, en suport dels estudiants valencians.

En més ciutats del país hi va haver ahir concentracions, com a Palma, a la plaça d’Espanya; a Gandia, a la plaça de l’ajuntament, i a Mataró, també a la plaça de l’ajuntament.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any