Ja us han vist les vostres filles? i les vostres mares?

VilaWeb
Dolors Sanchis Rivero
21.02.2012 - 19:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Als que duien les porres i el casc al centre de València aquests dies: ja us han vist les vostres filles? i les vostres mares?
 
Què explicareu als vostres fills quan vegen el que heu fet aquests dies a València? Que estàveu vetlant per l’ordre i la pau? Que els estudiants d’ESO i Batxillerat eran gent violenta? Que eren delinqüents per eixir al carrer a protestar contra el lladrocini de l’estat? Que els que demanen justícia i drets no poden tallar els carrers de València i les falles sí? Que el poble no té dret a una educació digna? Que el poble no té dret a una sanitat digna? Que el poble ha de pagar ‘los fastos’ dels governants?

Què direu a les vostres mares quan vegen les imatges dels homes majors llevant-vos les porres de les mans per tal que no apallisseu infants i joves adolescents?

Hem tornat arrere ràpidament. Com en els millors temps de Franco. Com diuen els estudiants als cartells: ‘Franco ha vuelto’. Ja l’hem vist a ARCO, a Madrid.

Caldrà anar amb compte dissabte. Ara més que mai, dissabte 25 a València cal donar la cara. Perquè els drets dels ciutadans no ens els regalen: els drets es guanyen.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any