Ja podeu escoltar la cançó del Lipdub

  • Dc. 15 de febrer del 2012 (matí)
    Ja podeu escoltar la versió de la cançó 'Parlem català', 'revisitada' pel Raph Dumas que s'utilitzarà pel lipdub per la llengua catalana.

VilaWeb
Redacció
15.02.2012 - 08:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El passat dilluns, es va presentar al Casal Jaume Primer de Perpinyà, i ahir a la premsa, la versió oficial de la cançó ‘Parlem Català’ escollida entre els internautes per ser utilitzada el pròxim 31 de març durant el Lipdub reivindicatiu de la llengua catalana que es farà a Perpinyà. Recordeu que la federació vol aconseguir el rècord mundial de participació a un LipDub, un rècord que ha de palesar la nostra voluntat de garantir la transmissió de la llengua catalana a les futures generacions.

Ara podeu escoltar aquí adaptació feta pel DJ Raph Dumas

Recordeu que aquest Lipdub és un acte ‘local’ en el marc d’accions el mateix dia a tot l’estat, per reivindicar una llei que garanteixi drets per a les llengües vernacles als diversos territoris administrats per l’estat francès. Serà el primer cop que es reivindica tots els mateix dia i de formes escollides per cada lloc, ja que es farà als diversos indrets de l’estat francès (1),  on es parla altre llengua històrica, a més del francès, en un acta reivincicatiu divers però unitari, que es farà el pròxim 31 de març a tot el territori estatal.

La federació recorda que necessita voluntaris que vulguin implicar-se en l’organització del lipdub, i participar activament. Feu una ullada des d’aquí als vídeos gravats en suport a aquest esdeveniment.

 

(1) a Kemper (per Bretanya), Baiona (Ipar Euskadi, Pais Basc nord), Ajacció (Còrsega), Tolosa de Llenguadoc (Occitània), i Estrasburg, plaça Klèbert (per Alsàcia)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any