El govern de Bauzá manipula una foto per fer-ne desaparèixer un càrrec del PP

  • La fotografia oficial d'una polèmica reunió del govern a Felanitx apareix sense un dels assistents, el president local del partit

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.02.2012 - 16:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El govern balear de José Ramón Bauzá ha manipulat una fotografia oficial del consell de govern tingut a Felanitx per fer-ne desaparèixer el president local del partit, Rafael Rodríguez. La manipulació és tan maldestra que ha amputat un braç de la regidora Margalida Sureda. Le intenció és d’esborrar la presència d’un càrrec no institucional en un acte que s’havia justificat com una reunió del consell de govern i que, per això, no s’hi havia convidat els set regidors de l’oposició.

El dia de la reunió centenars de persones van rebre Bauzá a crits quan aquest va sortir del consell de govern, que es féu excepcionalment a Felanitx i no al Consolat de Mar. Convocats per la plataforma Felanitx en moviment, els manifestants van manifestar plena oposició a la política d’anihilació de la llengua que mena el govern balear i que la seva presència a Felanitx no era gens grata. 

Després de la protesta i les escridassades, amb molta presència policíaca, hom va llegir el manifest ‘A Felanitx no se’n sortiran‘. Entre més coses, s’hi deia: ‘Hi ha en joc la nostra dignitat com a poble, la nostra essència, la nostra llengua i la nostra cultura, i a tot això, poden estar-ne ben segurs, no hi renunciarem i lluitarem fins al final!’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any