La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Perquè en aquest aniversari fem bon record dels milers i milers d’alumnes que han estudiat als nostres centres en la seua pròpia llengua.

Perquè en aquest aniversari enyorem amablement cadascuna de les trobades organitzades als nostres pobles.

Perquè en aquest aniversari ens cal retre un homenatge a l’esforç del professorat que ha fet possible la normalització del valencià.

Perquè en aquest aniversari hem de continuar demanant més valencià a les escoles, a l’administració, als mitjans de comunicació…

Perquè en aquest aniversari ens hem de sentir orgullosos del model d’escola compromesa amb el nostre entorn, amb la nostra cultura i amb la nostra gent. Una escola valenciana i de qualitat.

Perquè en aquest aniversari hem de reflexionar que tot no està fet i que ens cal tant per fer!

Perquè en aquest aniversari hem de ser revindicatius, hem d’exigir a l’administració la nostra dignitat i hem de fer valdre davant la societat el nostre compromís i el nostre treball.

Perquè en aquest aniversari hem de dir prou als decrets de plurilingüisme que intenten eliminar la nostra llengua.

Perquè ens feu falta vosaltres per aixecar la veu ben alta i així exigir la depuració de responsabilitats en el Consell. No al balafiament dels recursos públics i que tornen el que ens han espoliat.

Perquè enguany complim 25 anys de trobar-nos i retrobar-nos, ara més que mai: Sí, al valencià.

Vos esperem en la 25a Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida, la vostra participació, el vostre treball i esforç ens faran forts i plens de futur.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any