Les estrenes: Meryl Streep arriba als cinemes en un paper de Thatcher que li pot valer un altre Oscar

  • Repassem les estrenes del cap de setmana

VilaWeb
Redacció
06.01.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La vida de Margaret Thatcher arriba a la gran pantalla encarnada per l’actriu Meryl Streep, que ha rebut tots els elogis possibles per aquest paper que bé li pot valdre un altre Oscar. ‘The iron lady’ repassa moments de la vida de Thatcher a partir d’una dona ja vella a qui no paren de venir-li records del passat. Salts en el temps que van a parar a diversos moments que marcaren la ‘dama de ferro’, en un film que mira d’humanitzar un personatge polèmic, tan estimat com odiat, i que es va convertir en la primera i única dona que ha exercit el càrrec de primera ministra britànica.

Tot seguit fem un cop d’ull a les fitxes tècniques d’aquest i la resta de films d’estrena:

>The iron lady. Direcció: Phyllida Lloyd. Gènere: Drama, biopic. Intèrprets: Meryl Streep, Jim Broadbent, Harry Lloyd. Esbós: Narra la vida de la primera ministra britànica Margaret Thatcher, coneguda amb el sobrenom de ‘la dama de ferro’, a partir dels seus records. Vídeo promocional.

>Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Direcció: Guy Ritchie. Gènere: Intriga. Intèrprets: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams. Esbós: Sherlock Holmes sempre ha estat l’home més intel·ligent de la sala…fins ara. Hi ha un nou criminal, el doctor Moriarty, que no només és tan intel·ligent com Holmes sinó que aquesta intel·ligència la fa servir per a fer mal. Això, sumat a la seva manca total de consciència li pot donar avantatge respecte el detectiu. Vídeo promocional.

>Flypaper. Direcció: Rob Minkoff. Gènere: Comèdia. Intèrprets: Patrick Dempsey, Ashley Judd, Tim Blake Nelson. Esbós: Un home queda atrapat en un banc on hi ha dos robatoris simultanis. A mida que avança la nit, comença un curiós jocs entre les dues bandes, mentre l’home i la caixera miren de salvar la vida i evitar d’enamorar-se… Vídeo promocional.

>A Few Best Men. Direcció: Stephan Elliott. Gènere: Comèdia. Intèrprets: Olivia Newton-John, Xavier Samuel, Kris Marshall, Rebel Wilson, Laura Brent. Esbós: David i els seus amics viatgen al poble de na Mia, la promesa d’en David, on els pares d’ella els reben amb els braços oberts… Fins que en el comiat de solter la cosa se’n va de mare i faran que el casament no sigui com es preveia. Vídeo promocional.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any