Compromís i EUPV consideren l’absència de ministres valencians un càstig de Rajoy al PP valencià

VilaWeb
Redacció
21.12.2011 - 22:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els diputats de Compromís i d’EUPV al congrés espanyol, Joan Baldoví i Ricardo Sixto, consideren que l’absència de ministres valencians un càstig clar del president espanyol, Mariano Rajoy, al PP valencià, assolat pels casos de corrupció aquests darrers anys. Per Baldoví, ‘és un càstig del president als seus companys del PP valencià, als quals nega l’entrada en l’executiu pels nombrosos casos de corrupció i la mala gestió de l’administració pública de la delegació valenciana del PP’. Per Sixto, en la mateixa línia, ‘fins i tot González Pons, que apareixia en totes les travesses, ha estat finalment descartat; és significativa la foto que queda i per nosaltres posa en evidència el càstig del PP valencià’.

‘Aquest gest fa entendre les paraules de Rajoy en la investidura, quan va dir que assumia la defensa de la Comunitat Valenciana, car volia dir que no confiava en cap dels populars valencians que té al seu al voltant a Madrid’, ha dit Baldoví.

Sixto ha afegit que la designació de l’eurodiputat José Manuel García Margallo, madrileny que es presentà a les eleccions espanyoles dels anys 86, 89 i 93 dins de la llista del PP valencià (anteriorment ho havia fet per Melilla), ‘poca cosa té a veure amb el País Valencià des de fa molts anys’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any