Parlem Català, la cançó del LIP DUB!

  • Dc. 14 de desembre del 2011
    Ahir dimarts es van tancar les votacions per escollir la cançó del Lip Dub per la llengua, que es farà el pròxim 31 de març. La guanyadora és Parlem Català de Jordi Barre...>>

VilaWeb
Redacció
14.12.2011 - 06:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En les votacions han participat 1153 persones i han escollit, per 448 vots, és a dir amb un 38,86% dels vots la cançó Parlem Català de Jordi Barre.

Amb un 25,5% és a dir amb 2954 vots, ha quedat en segon lloc la cançó ‘Què ens queda?’  de Franck Sala pel grup Llamp te frigui. En tercer lloc amb 231 vots, amb un percentatge del 20,03% la cançó de Pere Figueres Desperta Rosselló, i en quarta posició a quedat l’Allioli de Joan Pau Giné, amb un 15,52% dels vots, 179 vots. Ara la federació confiarà la lletra al Raph Dumas, perquè faci els arranjaments necessaris.

Recordeu que la federació vol aconseguir el rècord mundial de participació a un LipDub, un rècord del món que ha de palesar la nostra voluntat de garantir la transmissió de la llengua catalana a les futures generacions. Toca recordar també que el 31 de març les veus s’aixecaran per a reivindicar una llei que garanteixi drets per a les llengües vernacles als diversos territoris administrats per l’estat francès, per primer cop tots els mateix dia i de formes escollides per cada lloc.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any