Nyandú guanya la final del concurs Sona 9

  • Els lluçanesos han tingut el suport de la gent de la Torre, del Lluçanès i d'altres indrets privilegiats

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
14.11.2011 - 23:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta nit, a la sala Bikini de Barcelona, els lluçanesos Nyandú han fet sentir la força del seu directe en la final del concurs Sona 9, organitzat per Enderrock, i ho han fet acompanyats d’una gran quantitat de torrencs i lluçanesos, que han fet sentir el seu suport en directe i a través de la xarxa, i que els han conduït fins al triomf.

La nit ha començat amb l’actuació del grup Bremen, Alls Nous Piquen, Nyandú i The Mamzelles . Després ha estat el moment de deliberar el jurat, mentre els finalistes de l’edició 2010 han anat pujant a l’escenari per donar dimensió festiva a la vetllada.
Els Nyandú han fet diferents declaracions a la ràdio i han manifestat que per a ells el mateix concurs i tot el que han viscut ja ha estat com guanyar-lo, independentment del lloc en què puguin haver quedat. Finalment, i amb el suspens d’una cita d’aquestes característiques, han anat repartint-se els premis i han quedat, com a guanyadors absoluts els tres torrencs, el Roger, el Rubèn i el Nandu, Nyandú, als quals se’ls obre ara una etapa de moltes novetats. El twitter i el facebook han estat molt actius tota la nit i han esclatat en saber-se el resultat.

Fotos: Txell Sucarrats i Eva Freixa

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any