Coscubiela: ‘El bipartidisme deteriora la democràcia’

  • ICV-EUiA omple les Cotxeres de Sants en l'acte central de la campanya, en què també ha participat l'escriptor Jordi Coca, un dels dimissionaris del CoNCA

VilaWeb
Redacció
12.11.2011 - 14:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Joan Coscubiela ha demanat als ‘desmotivats i decebuts” del govern Zapatero que ‘agrupin el vot progressista’ i el destinin a ‘la gent que no callarà, que no fallarà, a la gent d’ICV-EUiA’. Ho ha dit avui en l’acte central de campanya de la coalició d’Iniciativa amb EUiA, que ha omplert les Cotxeres de Sants. Coscubiela també ha fet una crítica a la voluntat de polarització de la campanya per part dels dos grans partits espanyols. ‘El bipartidisme deteriora la democràcia’, ha reblat.

Coscubiela també ha reivindicat la necessitat que la política digui d’una vegada ‘mai més especulació’. El candidat encara la segona meitat de la campanya electoral amb l’objectiu de convèncer els indecisos, que l’enquesta del CIS situava en el 31%.

De fet, ja fa tres dies que compta les hores que queden fins que es tanquin els col·legis electorals per apel·lar la mobilització i la participació, va recordar ahir al matí que en són ‘216’ i va dir: ‘Dedicarem els dies que encara queden fins el dia 20 per treballar minut a minut perquè aquests indecisos parlin, no callin’.

El candidat d’ICV-EUiA es mostra ‘satisfet’ de la marxa de la campanya i ‘d’haver aconseguit posar a debat els problemes de la gent que d’altres no volen debatre’.

A l’acte d’avui, hi han participat els principals candidats de la coalició eco-socialista i els màxims dirigents de les seves formacions, a més de l’escriptor Jordi Coca, un dels dimissionaris del CoNCA.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any