El Consell Comarcal impulsa la formació i el treball en xarxa amb les ONG d’Osona

  • Organitza un taller de planificació, gestió i finançament de projectes de codesenvolupament

VilaWeb
Redacció
12.11.2011 - 09:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El dimecres 9 de novembre va tenir lloc a la Sala de Plens del Consell Comarcal d’Osona l’Acte de presentació del projecte Creant Vincles. Taller de planificació, gestió i finançament de projectes de codesenvolupament a càrrec de la consellera delegada de l’Àrea de Cooperació Milagros Martinez, d’Imma Martín de la ONG Servei Solidari i de Jesimna Alsina de la ONG Abaraka Bake.

L’objectiu d’aquest projecte és oferir a les ONG de la comarca un espai de formació i d’intercanvi per als seus projectes de codesenvolupament, que impartirà l’entitat Servei Solidari gràcies a un ajut de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.

Durant l’acte la consellera va dir que l’Àrea de Cooperació del Consell ha ajudat a impulsar aquest projecte perquè totes les entitats de la comarca hi poguessin accedir, i perquè en moments de recessió econòmica com l’actual és un bon moment per replantejar projectes i apostar per la formació i la qualitat. La consellera també va agrair a l’entitat Abaraka Bake, única destinatària del projecte en primer terme, que oferís el projecte a la resta d’entitats de la comarca i demanés ajuda al Consell per fer-ho.

El Taller de planificació, gestió i finançament de projectes de codesenvolupament es farà els dies 19 i 26 de novembre i 3 i 17 de desembre de 10 a 14 hores a l’Aula de Cultura de Sant Julià de Vilatorta.

Per tal d’inscriure’s s’ha d’enviar un correu amb les dades dels interessats a abarakabake@gmail.com. Per més informació us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Cooperació del Consell Comarcal.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any