Tres grups de manifestants de Barcelona passen la nit a l’Hospital del Mar, la facultat d’Història i en un edifici ocupat de Nou Barris

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
16.10.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una cop acabada la manifestació del moviment dels indignats a Barcelona, un grup de manifestants van decidir continuar la protesta passant la nit a tres punts representatius de la ciutat: uns quants van ocupar un edifici a Nou Barris per a protestar contra els desnonaments; uns quants centenars més, entre els quals professors universitaris, han passat la nit a la facultat d’Història de la Universitat de Barcelona, en defensa de l’educació pública, i uns quants centenars més han passat la nit a l’entrada de l’Hospital del Mar per a protestar contra les retallades a la sanitat. Podeu seguir la informació d’aquestes tres acampades amb l’etiqueta #15OBCN.

Els manifestants han explicat que ocupant l’edifici de Nou Barris volen donar allotjament a les famílies que han estat desnonades en les darreres setmanes per execucions hipotecàires. El grup que ha acampat a l’Hospital del Mar, el més nombrós, fou rebut ahir a la nit amb aplaudiments pels treballadors que en aquell moment hi havia a l’hospital i alguns han dormit a dins. I a la facultat d’Història, centenars de manifestants, alguns professors i també uns quants pares, van entrat al pati de l’edifici després d’una breu negociació amb els conserges i també hi han passat la nit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any