L’Ajuntament de Masquefa es presentarà com a acusació particular contra el regidor detingut

  • García Mora va envestir dos homes que despenjaven una bandera espanyola

VilaWeb
Redacció
13.10.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament de Masquefa (Anoia) es presentarà com a acusació particular contra Juan José García Mora, regidor del partit independent Força Masquefa, que ahir va llançar el cotxe al damunt de l’ex-regidor d’Urbanisme d’Independents per Masquefa (IPM), Xavier Manuel Altés, i d’un veí del municipi. I els va envestir perquè havien despenjat una bandera espanyola que era en un pal lligat amb dues brides a la barana que hi ha davant l’ajuntament.  La bandera, l’havia penjat ell mateix abans, sense autorització. García Mora ja havia estat regidor pel PP.

L’equip de govern, de CiU, ja havia denunciat feia uns quants mesos el regidor per haver insultat i amenaçat els membres del consistori als plens municipals. De fet, el batlle, Xavier Boquete (CiU), va haver d’expulsar-lo dels últims tres plens, i en l’últim va haver de demanar la intervenció de la policia local.

La vice-presidenta del govern i consellera de Governació, Joana Ortega, a més de donar suport al batlle, al consistori i al poble, ha qüestionat que Juan José García Mora pugui continuar representant el poble que el va elegir a les últimes municipals. De fet, tant l’ajuntament com el departament estudien si és possible, jurídicament, de suspendre-li l’acta de regidor.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any